Skip to main content

Ragam kami 5 SAGA 09 yg ROCK!!

kalau ana chat ngan kwan2 lama kt ym,
gerenti diorg tya ...

" cam ner skool baru?''
" how's ur life now?''
"kawan sana best x?"

haha...^_^

meh ana citer kehidupan baru ana kt sini..
best2..sumer best...

kawan2 rock n sporting...
ana pun dah rasa syiok n eppy sgt..




ader mumtaz yg brutal & klakar n afiqah yg manja..haha!
best pren even slalu brtekak ngan diorg..

ni plak wahibah n nanie...kembar yg x boleh dipisahkan lgsg..klu sorg xder, gerenti yg sorg lagi menangis, maraung, melalak cam baru kmatian kucing....


ni plak mai n adleena..diorg pun asek melekat jer..
x leyh jauh2...nanti syap jer klas..hehe





ni plak Qila, Ani, n Aicha..
diorg ni sporting n selamba jer..seronok kawan ngan diorg..





pastuh yg dua org ni Azimah n Amira..
diorg duduk sebelah2..
sorg tu lmbut sgt, sorg lagi ganas ...haha! jgn mare Mirah




yg ni plak Nadia n Kina...
diorg ni pun best gak..
happening jer klu diorg ader...



ni sofia...
sofia ni baik sgt..
dia ni lembut betul..
coz kitorg asek pnggi dia 'Sof'...
haha,lmbutlah die jdnya..^_^

huhuhu....


ni plak muaz n hamdi..
diorg x nk amek gmbr..
x sporting betullah...
mnyampah!

ni plak hazim...anak pengacara TV..hee~

actually ade 2 org lg plajar lelaki...
tapi xder gmbr diorg...


ragam kami kelas 5 saga 09 yg ROCK n SPORTING...itu K.A.M.I ^_^




itu A.N.A yg eppy go luck! ^_^
haha...
hidup kna enjoy dalam masa sama kna
always berada dlm syariat yg benar iaitu ISLAM...

ana doakan kejayan SPM kite bersama...
insyaAllah straight A1..
ok, daa~~~

Comments

a ï c h a said…
kita mmg rock!!
wei.....cantik lah gambar2 kat blog tu...ani nak boleh x? bile syahida upload? kte kabel x de...nyway, apsal ani nyer gambar satu jer..cikit nyer...heheeh...x bersyukur lansung, itu pun nasib baik ade...hehehe..thnx syahida..sayang syahida
abdun fakir said…
jdikan web sbgai medium dkwah dan pkongsian ilmu...bkn tmpt utk bhibur dn tyg gmbar...mnfaatkan globalisasi utk islam...maaf kalo terasa...-abdun mukhlis ilallah-
haha...
hurm, adik syahida baru jer beli kabel..
tu yg cepat2 masukkan pic tuh..
hehe..
ameklah klu nak gmbr tuh..
abdun fakir said…
This comment has been removed by a blog administrator.
CPYM_AA said…
Salam..akak.. nnt akak add saye tau kat ym..hihi ade mende nak ntye hihi...
amirahafiqah_95@yahoo.com
hihi tq..
abdunfakir ni saper yer?
ichigo gogo said…
gile smart gamba muaz ngan hamdi !!! ;D
abdun fakir said…
salam..ana harap..nti bleh buang gmbar2 nti dlm blog ni...trpulang kpd nti nk dgr ke x nasihat ni...jadilah mslimah solehah...maaf kalo trsinggung..nti da laen skang
erm...
ana rasa ana knal lah abdun fakir ni..

ana dlm proses..afwan..

Popular posts from this blog

Mini Showcase Fitri Haris

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.


Hari ni nak sambung post yang lepas. Pasal Mini Showcase Fitri. Actually aku tau last minit pasal showcase ini, ada ajak sorang kawan aku ini minta temankan sekali, last minit juga. Then, untuk dijadikan cerita, aku pun bertolaklah dari rumah pukul 11. Bajet 2 jam perjalanan. Sebab event tu start pukul 1.30 kat UKM. Sampai je kat Stesen UKM aku solat dulu. Then naik teksi terus straight ke UKM. Aku tak keseorangan sebab kebetulan kawan aku yang sama-sama belajar kat kolej KPAKK pun join gak. Terus nampak dia kat depan pintu nak daftar tu. Salam salam dan tanya khabar gaya macam dah lama kenal padahal masa belajar dulu tak pernah pulak borak ngan dia,Then aku terus  duduk sebelah dia dan kawan dia. Kawan yang kata nak teman aku tu, tetibe cancel last minit. Gerak hati aku dah agak dah dia tak jadi teman. Berhuhuhu je lah aku.





Sampai-sampai je terus daftar dan bayar rm8. Fitri kata dia tak ambil sesen pun duit rm8 tu, tapi dia salurkan duit tu…

Baju kurung dan kasut sukan .

Termenung jap. Tengah fikir nak post apa. Otak blurrr sebab banyak sangat benda benda kecik yang macam bebola ikan kat tengah berlegar-legar dalam fikiran aku. *apakah ?? I mean assignment, quizess, presentation semua tu dah berkurang. So, macam tulaa. Okay, abaikan . aku merepek je. ( hakikatnya = Assignment takkan berkurang )




Saje letak gambar ni. Rinduu mak ! :')





Pendahuluan aku sangat laaa sadis. Apesal nih ? Apesal aku macam kelu lidah nak berkata-kata. Aku kan Kamus Pustaka Dewan dan Bahasa. Mana hilang vocab melayu aku? Huarggghh!! Ni semua assigment political sciences punya pasal! 5 hari aku hadaapp komputer pastu tibai segala benda pasal politik dalam English . Dalam english plak tu! Kau tau english aku sangatlah menonggeng. Apa kau rasa bila kau ada banyak benda nak cakap , tapi tak terluah sebab kau tak tau istilah khas untuk perkataan itu dalam english.Aku rasa macam ni ..... Bleeerghhhhhh ! Penat ! Sekejap sekejap gi google translate. Pastuh plak si Pak Google…

Heliza Tiru Style Aku. Tak boleh blaaa.

Ok, korang kena tipu. HAHA. Aku yang berangan-angan nak tiru style dia adalah. Hehee.




Wow, sungguh ! Dia memang canteeek. tapi part mekap tebal aku tak berkenan.



Aku suka heliza sangat-sangat! Sebab dia macam aku. Ke aku macam dia ? HAHA. Ntah laa, tapi yang pasti aku suka semua pakaian dia. Up-to-date dan bergaya tapi pada masa yang sama still menutup aurat. Artis Paling Sopan Berpakaian jatuh kepada Heliza Helmi. Tahniah !



Rajengnya study


Lagi satu en, dia ni bukannya sopan sangat sesopan pakaian dia, perangai dia pun gila-gila tau. Sengal semacam je. Aku selalu follow blog dia dan page kat fesbuk. Memang senget sikit kepala dia tapi dia suka publish status yang islamik, selalu ajak kita solat , saling mengingatkan antara satu sama lain. Sukalah dia. hehee.




Family dia. Happy je.



Stylenya baju dia. ;D




Comey. Hee.




Sengal uh dia. Time ni dia kat universiti. Dalam kuliah.




Kan aku dah cakap dia sengal. HAHA !




Aku suka ini. Sebab dia berjubah. :)




Ada video dia nyanyi lagu Chord G ni. Best ! Try…