Skip to main content

~ana kini bahagia~


ana nk cakap kt sini yg....
ana sgt2 bahagia kuasa dua berada di sek yg baru ni...
sek aper??
mestilah SMK BukitRahman Putra....
aper yg seronoknya sek tuh??
hurm...

kawan2 yg rock n sempoi...
mumtaz = brutal tapi berjiwa lmbut.sgt klakar,seronok kawan ngan dier
syahira = sgt cute dan baik,suker tgk die senyum..^^
afiqah = pndengar yg baik...
sofia = 1st yg mgambil berat..thanks a lot..
aicha = sgt kreatif dan teacher ckp mata dia ade mata cam ' eye fish ' hehe
ani = seorang yg agak blur tp baik ati..
maisarah = ade dia semuanya jd klakar...hehe
adleena = pun klakar gak + sempoi
kiena = top student in klas...i will challenge u one day...jom bersaing scara sihat..
nadia = seorg yg agak kecoh + happening
qilah = baik n a little quite
wahibah = budak yg comel n suke senyum
nani = pun comel n ceria ala2 rebina
azimah = seorg yg lmah lmbut n cute
amira = nmpk ganas tapi lembut gak!
zaha = classmate yg klakar, pnah wat ana gelak pecah!
hazim = seorg yg gentle n suke nyanyi kot!
hamdi = always with songkok n muaz
muaz = always with hamdi n a little bit shy
aizat = kawan zahar yg suke cari gadoh..hehe

ha...dah ckup 21 org??
eh, x cukuplah...
20 jer??
ouh lagi seorg tuh ana lah..
ahaha
klakar...

lagi +
makcik kantin yg pramah..
cikgu2 yg sgt mgambil berat
persekitaran sek yg cantik...
huhu~
best2...


gerenti ana akan igt slalu kat sumer2 nih...
even baru 3 bulan kt sek tuh...
hehe...


ana doakan kejayaan kite dalam SPM bersama~
chaiyok 2x !!

Comments

ichigo said…
hmm....
ana skola dulu asek kne buli je sbb ayh misteri nusantara n jejak rasul...susa o nk blaja~ Q_Q isk2


tp...sume tu brubah bila ana pinda ke sini...ke mane tu ? ke mana lg klw bkn SMKBRP kita !!^^ hee

ana mudah gaul kat situ sbb ana da pena skola ngan dorang 3 tahun kat skola rnda .. cme ada ckit je yg bru knl taun ni .. tp , dorang sume mmg friendly n open minded !!! =)
cida x rase camtu kee? hm

cikgu2 skola tu pon msra n bbudak kls 5 saga mmg ribena abis...em, susa nk jmpe kls yg bgitu 'rock' camni...alhamdulillah kita sume ditakdirkan utk brtmu brsama.. =)
tp cme x puas ati ngan bbudak india yg sll kcw kita tnga exm je la.. haha XD

em, nice blog..jambu warna kgemaran eak ? hohoho
This comment has been removed by the author.
hehe ciannyer azim...
kna buli...
xper2...
kat sini saper buli azim, ana wacha dia...
haha!
erm...haah diorg frenly giler
sporting sgt!
seronok!!hehe
ana xderlah minat sgt pink...
tapi dah terbuat pink..
biarlah....
cookiemonster said…
haha, igt jugak kat kite walaupun kite dah pindah. sayang korang sumee! rindu korangg, nk sek same balikk. hehe. :D
mestilah syahida igt lg kt cookiemonster...

Popular posts from this blog

Baju kurung dan kasut sukan .

Termenung jap. Tengah fikir nak post apa. Otak blurrr sebab banyak sangat benda benda kecik yang macam bebola ikan kat tengah berlegar-legar dalam fikiran aku. *apakah ?? I mean assignment, quizess, presentation semua tu dah berkurang. So, macam tulaa. Okay, abaikan . aku merepek je. ( hakikatnya = Assignment takkan berkurang )




Saje letak gambar ni. Rinduu mak ! :')





Pendahuluan aku sangat laaa sadis. Apesal nih ? Apesal aku macam kelu lidah nak berkata-kata. Aku kan Kamus Pustaka Dewan dan Bahasa. Mana hilang vocab melayu aku? Huarggghh!! Ni semua assigment political sciences punya pasal! 5 hari aku hadaapp komputer pastu tibai segala benda pasal politik dalam English . Dalam english plak tu! Kau tau english aku sangatlah menonggeng. Apa kau rasa bila kau ada banyak benda nak cakap , tapi tak terluah sebab kau tak tau istilah khas untuk perkataan itu dalam english.Aku rasa macam ni ..... Bleeerghhhhhh ! Penat ! Sekejap sekejap gi google translate. Pastuh plak si Pak Google…

Mini Showcase Fitri Haris

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.


Hari ni nak sambung post yang lepas. Pasal Mini Showcase Fitri. Actually aku tau last minit pasal showcase ini, ada ajak sorang kawan aku ini minta temankan sekali, last minit juga. Then, untuk dijadikan cerita, aku pun bertolaklah dari rumah pukul 11. Bajet 2 jam perjalanan. Sebab event tu start pukul 1.30 kat UKM. Sampai je kat Stesen UKM aku solat dulu. Then naik teksi terus straight ke UKM. Aku tak keseorangan sebab kebetulan kawan aku yang sama-sama belajar kat kolej KPAKK pun join gak. Terus nampak dia kat depan pintu nak daftar tu. Salam salam dan tanya khabar gaya macam dah lama kenal padahal masa belajar dulu tak pernah pulak borak ngan dia,Then aku terus  duduk sebelah dia dan kawan dia. Kawan yang kata nak teman aku tu, tetibe cancel last minit. Gerak hati aku dah agak dah dia tak jadi teman. Berhuhuhu je lah aku.





Sampai-sampai je terus daftar dan bayar rm8. Fitri kata dia tak ambil sesen pun duit rm8 tu, tapi dia salurkan duit tu…

Heliza Tiru Style Aku. Tak boleh blaaa.

Ok, korang kena tipu. HAHA. Aku yang berangan-angan nak tiru style dia adalah. Hehee.




Wow, sungguh ! Dia memang canteeek. tapi part mekap tebal aku tak berkenan.



Aku suka heliza sangat-sangat! Sebab dia macam aku. Ke aku macam dia ? HAHA. Ntah laa, tapi yang pasti aku suka semua pakaian dia. Up-to-date dan bergaya tapi pada masa yang sama still menutup aurat. Artis Paling Sopan Berpakaian jatuh kepada Heliza Helmi. Tahniah !



Rajengnya study


Lagi satu en, dia ni bukannya sopan sangat sesopan pakaian dia, perangai dia pun gila-gila tau. Sengal semacam je. Aku selalu follow blog dia dan page kat fesbuk. Memang senget sikit kepala dia tapi dia suka publish status yang islamik, selalu ajak kita solat , saling mengingatkan antara satu sama lain. Sukalah dia. hehee.




Family dia. Happy je.



Stylenya baju dia. ;D




Comey. Hee.




Sengal uh dia. Time ni dia kat universiti. Dalam kuliah.




Kan aku dah cakap dia sengal. HAHA !




Aku suka ini. Sebab dia berjubah. :)




Ada video dia nyanyi lagu Chord G ni. Best ! Try…